EVROPSKO PRVENSTVO

Marko Grujić: Možemo da pobedimo Italiju

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Marko Grujuć rekao je danas da veruje da njegova ekipa može da pobedi Italiju u predstojećem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Marko Grujić: Možemo da pobedimo Italiju Foto: BETAPHOTO/Starsport/Srdjan Stevanovic
petak, 2. septembar 2016. | 03:25

"Možemo da ih pobedimo. Pokriveni smo na svim pozicijama, većina nas dugo igra zajedno, dobro se poznajemo i naša pobeda za mene ne bi predstavljala iznenadjenje", rekao je Grujić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije danas putuje za Vićencu gde će u petak igrati protiv Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. "Osećam se odlično, a zajedno sa momcima imam ogroman motiv da protiv najjačeg rivala u grupi pokažemo da nismo slučajno bili evropski i svetski prvaci u svom uzrastu", rekao je Grujić. Italija je prva u Grupi dva sa 19 bodova iz sedam utakmica, Slovenija druga sa 15 iz, takodje, sedam odigranih susreta, dok se Srbija nalazi na trećem mestu sa 13 bodova ali i utakmicom manje.

"Prethodnih dana uradili smo sve što smo planirali i zaista je sve prošlo u najboljem redu. Zadovoljan sam kako su momci radili i spremno očekujemo duel sa Italijanima", rekao je selektor Tomislav Sivić.

Utakmica u Vićenci igra se sutra od 18.30, a naredni meč u kvalifikacijama Srbija igra 6. septembra u Novom Sadu protiv Irske.

Izvor: Beta