JELEN SUPERŠUT

FK Jagodina i dalje vodi na tabeli Jelen Super suta!

131 km/h - najjači šut FK Rad!

BEOGRAD, 29. aprila 2009. - Danas su na glavnom terenu FK Rad iz Beograda, 17 fudbalera ovog superligaša odmerili snagu svog šuta u okviru takmičenja - „Jelen Super šut", koje su pokrenuli Apatinska Pivara i Zajednica fudbalskih klubova Jelen Super lige Srbije!

FK Jagodina i dalje vodi na tabeli Jelen Super suta! Foto: BETAPHOTO//RADOVAN BAJA VUJOVIC
utorak, 18. septembar 2012. | 23:09

Sa šutom od 131 km/h, specijaljnom Total90 Nike loptom, Vladimir Jovančić, napadač FK Rad postigao je najjači šut, i zauzeo TREĆE mesto na tabeli TOP šutera Jelen Super šuta!

Podsećamo, prvi Klub sa kojim je počelo takmičenje Jelen Super šut, bio je FK Banat, gde su sa jačinom šuta od 127 km/h, Risto Ristić, vezni igrač i Marinko Petković, napadač FK Banata, zauzeli peto mesto na tabeli Jelen Super šuta! Nakon njih, nastupio je FK Hajduk, gde je sa šutom od 124 km/h, Dejan Kekezović, vezni igrač FK Hajduk, postigao najbolji šut, i zauzeo sedmo mesto na tabeli.

RadTreći je šutirao FK Habitpharm Javor, gde su najjači šut postigli Stevan Račić, špic i Marko Momčilović, levi bek FK Javor - 126 km/h, i pozicionirali se na šesto mesto tabele TOP šutera. Usledilo je takmičenje u FK Borac, a najbolji šuter bio je Slavko Marić, levi spoljni FK Borac, sa jačinom šuta od 124 km/h, i sedmim mestom na tabeli TOP šutera Jelen Super šuta.

Treća nedelja je počela sa FK Napredak, gde je sa šutom od 123 km/h, Vladan Binić, vezni igrač FK Napredak, postigao najjači šut, i zauzeo osmo mesto na tabeli. Nakon njih je šutirao FK Crvena Zvezda, gde je Saša Stamenković, golman FK Crvena Zvezda, šutom jačine 133 km/h zauzeo drugo mesto na tabeli TOP šutera Jelen Super šuta.

U četvrtoj nedelji, prvi je šutirao FK Jagodina, gde je šutom jačine 136 km/h, Igor Pavlović, špic FK Jagodina, postigao najjači šut, i zauzeo vodeće - PRVO mesto na tabeli TOP šutera Jelen Super šuta! Nakon njih, šutirali su fudbaleri OFK Beograd, gde su šutom jačine 130 km/h, fudbaleri Zoran Milovac i Nenad Todorović, postigli najjači šut, i zauzeli četvrto mesto na tabeli TOP šutera Jelen Super šuta!

Peta nedelja je počela šutiranjem FK Vojvodine, a najjače je šutnuo Dragan Mrđa, napadač FK Vojvodina, brzinom 131 km/h, i zauzeo 3. mesto na tabeli TOP šutera Jelen Super šuta! Nakon njih, sa šutom od 133 km/h, Andrew Eugene Sseppuya, napadač FK Čukarički Stankom postigao je najjači šut, i zauzeo 2. mesto na tabeli TOP šutera Jelen Super šuta!

Pravo da se takmiče u „Jelen Super šutu" ima svih 311 licenciranih igrača klubova Jelen Super Lige. Propozicije samog takmičenja „Jelen Super šut" su vrlo jednostavne - šutira se Total90 Nike loptom, svaki igrač ima pravo na dva šuta, a kao rezultat se uzima najjači šut. Šutira se sa sedam metara udaljenosti od gola, a raspored šutera bira Klub.

Posle Bundes Lige i Hrvatskog prvenstva, kada su za šampione - golgetere proglašeni Roy Makaay iz Bayerna čiji je šut iznosio 137km/h, i iznenađenje hrvatskog prvenstva, sedamnaestogodišnji Gordan Vuk čiji je šut iznosio 140km/h, tokom ŠEST nedelja takmičenja i Jelen Super Liga dobiće svog igrača sa najjačim šutem!

Proglašenje najboljeg šutera Jelen Super lige Srbije planirano je na svečanoj dodeli pehara na samom kraju prvenstva i sezone 2008/09. Apatinska Pivara čvrsto veruje da je uspeh naših klubova zagarantovan, kada se na istom putu nađu omiljeni pivski brend na Balkanu, Jelen Pivo, i najbolji klubovi Srbije. Kao lider u pivarskoj industriji u Srbiji, Apatinska Pivara će i u budućnosti biti u društvu najboljih i podržavati sve koji čine iskorak u oblasti kojom se bave.

Top lista Jelen Super šuta u FK Rad
:

RB Ime i prezime Rezultat Klub
1. Vladimir Jovančić 131 km/h FK Rad
2. Milan Pršo
Jagoš Vuković
127 km/h FK Rad
3. Branislav Danilović
Dalibor Mitrović
126 km/h FK Rad
4. Damir Kahriman
Radoš Protić
123 km/h FK Rad
5. Branislav Danilović
Saša Vidović Nemanja
Andrić Aleksandar Petrović
121 km/h FK Rad
6. Andrija Kaluđerović 118 km/h FK Rad
7. Bojan Mališić
Aleksandar Petrović
117 km/h FK Rad
8. Uroš Delić
Mirko Teodorović
114 km/h FK Rad
9. Aleksandar Todorovski
Jovan Radivojević
111 km/h FK Rad

 

Izvor: Beta