JELEN KUTAK

Jelen Super liga Srbije

Beograd, 26. septembar 2008. godine - Od danas će se najkvalitetnija fudbalska liga naše zemlje zvati Jelen Super liga Srbije, zahvaljujući strateškom partnerstvu Apatinske Pivare i Zajednice fudbalskih klubova Super lige Srbije!
Jelen Super liga Srbije Foto: BETAPHOTO//Luca Bruno
utorak, 18. septembar 2012. | 23:07

Naime, rukovodstvo Zajednice fudbalskih klubova Super lige Srbije je, u saradnji sa Transfer Media iz Beograda, obezbedilo strateško partnerstvo u naredne dve godine za Super ligu Srbije pod veoma povoljnim finansijskim uslovima. Zajednica je sklopila ugovor sa Apatinskom Pivarom, po čijem će se brendu Jelen Pivo, ubuduće zvati i liga.

Ugovor sa Apatinskom Pivarom obezbeđuje Zajednici fudbalskih klubova Super lige Srbije stabilno finansiranje i nesmetan rad, a saradnja sa vodećim pivskim brendom u Srbiji zadovoljstvo jer je Generalni sponzor prepoznao napor Zajednice da Jelen Super liga Srbije postane najgledanije i najkvalitetnije sportsko takmičenje u zemlji.

Jelen Super LigaPrema rečima Miodraga Jankovića, generalnog sekretara Zajednice fudbalskih klubova Super lige Srbije: "Potpisanim ugovorom o partnerstvu predviđeno je da će svi klubovi na stadionima istaći vidljive reklame, igrači i sudije će na svojim dresovima nositi novi logo lige, a zakupac TV prenosa i ostali TV emiteri koji daju izveštaje sa utakmica, preuzimaju obavezu da u naredne dve godine uz TV sliku emituju i reklamni materijal Generalnog sponzora - Jelen Piva."

Gospođa Olivera Nikodijević, direktorka marketinga Apatinske Pivare, ovom prilikom je istakla: "Ugovorom koji smo sklopili, sledeće dve godine Apatinska Pivara i naš najjači brend Jelen Pivo postaju strateški partneri sa Zajednicom fudbalskih klubova Super lige Srbije. Za nas je potpisivanje ovog ugovora i buduća dvogodišnja saradnja prirodni spoj. Jelen Pivo, je čvrsto povezano sa sportom, pre svega sa fudbalom i fudbalskom javnošću, jer je ono deo nacionalne tradicije. Pored kvaliteta ukusa koji pruža, Jelen Pivo gradi snažne veze sa svojim potrošačima kroz podršku i organizovanje različitih sportskih, kulturnih i muzičkih događaja u Srbiji."

Apatinska Pivara čvrsto veruje da je uspeh naših klubova zagarantovan, kada se na istom putu nađu omiljeni pivski brend na Balkanu i lider u svojoj industriji i najbolji klubovi Srbije. Apatinska Pivara i InBev Grupa u čijem je sastavu, sa ponosom ističu da je velika čast i zadovoljstvo što će Superliga Srbije od danas nositi novo ime - Jelen Super liga. Verujemo da će ova saradnja Jelen Piva i Super lige ponajviše obradovati verne potrošače sa kojima je Jelen Pivo u čvrstoj vezi, pružajući iskustva i doživljaje koji spajaju ljude. Nadamo se da će se saradnja Apatinske Pivare i Zajednice fudbalskih klubova Super lige Srbije uspešno nastaviti i u godinama koje dolaze.

Apatinska Pivara Apatin, kao lider u pivarskoj industriji u Srbiji, i u budućnosti će biti u društvu najboljih i podržavati sve koji čine iskorak u oblasti kojom se bave.

S poštovanjem,

AD Apatinska Pivara i Zajednica fudbalskih klubova Superlige Srbije

Izvor: Beta